Snuitkever bestrijden met aaltjes

Door aaltjes in te zetten, kunt u op een biologische en veilige manier uw tuin beschermen tegen de schadelijke gevolgen van snuitkevers. Deze natuurlijke vijanden van de snuitkeverlarven dringen de bodem binnen en infecteren hun prooi, waardoor ze worden uitgeschakeld voordat ze schade kunnen aanrichten aan uw planten en gewassen.

 

Bestel hier de aaltjes tegen de snuitkever

 

Snuitkever bestrijden met aaltjes is ook erg snel werkzaam. Wij houden altijd zo een beetje 2-3 dagen aan voordat u al resultaat, dus minder snuitkevers, in uw tuin zien. Dit alles door de gemakkelijke inzet van aaltjes tegen snuitkevers.

 

Blogberichten

    De snuitkever

    Snuitkevers vaak het meest actief in het voorjaar en de zomer, wanneer de temperaturen stijgen en planten beginnen te groeien.

    Taxuskeverplaag herkennen en bestrijden met aaltjes

    De taxuskever is kevertje wat onderdeel is van de snuitkever familie. Dit kevertje kan veel schade aanbrengen aan u planten, struiken en bloemen.

    Aangevreten bladeren

    De taxuskever, ook wel de gegroefde lapsnuitkever genoemd (Otiorhynchus sulcatus), is een veelvoorkomende plaag die schade kan aanrichten aan een breed scala van sierplanten en struiken in tuinen. Naast taxus zijn er verschillende andere planten die vatbaar zijn voor schade door de taxuskever:

    Last van de palmsnuitkever

    De palmsnuitkever (Rhynchophorus ferrugineus), ook wel bekend als de rode palmkoolkever, is een beruchte plaag die vooral palmbomen aantast. Deze kever, oorspronkelijk afkomstig uit Zuidoost-Azië, heeft zich over de hele wereld verspreid en veroorzaakt aanzienlijke schade aan verschillende soorten palmbomen, zoals dadelpalmen en sierpalmen.